diumenge, 9 de desembre del 2012

DE NOU ARNAU PUIG

Arnau Puig al seu estudi

Tenir alguns amics com Arnau Puig és, a més d'un luxe i un privilegi, un autèntic honor. Tenir amics d'aquesta categoria intel·lectual i d'aquesta trajectòria professional que, des de la més absoluta humilitat, ens consideren per la feina que fem, s'admiren que amb els escassos recursos de què disposem arribem on arribem i s'estranyen que encara hi hagi qui treballi per amor a l'art, això no té preu.

Foto de Pere Formiguera

Ens sembla que l'admiració que ens professa l'Arnau és sincera, però el que podem assegurar és que és recíproca. Ja hem parlat vàries vegades d'Arnau Puig: com a Jurat de les quatre edicions de la Biennal, com a presentador de l'exposició al Museu, com a conferenciant a la Nau Gaudí i, recentment, com a guanyador del Premi Nacional de Cultura.

El President Mas li lliura el Premi Nacional de Cultura

Ara ho fem gustosament per anunciar l'homenatge que se li ret aquest dijous a la Virreina. Ell mateix ens convida personalment d'aquesta manera:

Amics tots, el temps passa però el record entranyable roman.
Per si us abellís acompanyar-me.
Salut i endavant, 
Arnau Puig 

És clar que ens plaurà acompanyar-lo, encara que l'hora ens ho posi difícil. L'avantatge és que és tan llarg el seguit d'actuacions que a alguna encara hi serem a temps.


Podeu veure totes aquestes activitats clicant sobre la imatge de la invitació, però de totes maneres cal remarcar que són complementàries de l'exposició que se li dedica, realment el nucli de l'homenatge.

Per a completar la informació us tornem a oferir un vídeo, enregistrat en la inauguració del centre d'Art Fabra i Coats fa un parell de mesos, en el que Puig agraeix el Premi Nacional de Cultura a les càmeres de VilaWeb i parla d'aquest homenatge de la Virreina.