dijous, 27 de desembre del 2012

TENAS I EL MAR

El proper divendres 4 de gener, a les set de la tarda, i dins els actes programats en motiu de l'exposició homenatge a JOSEP TENAS, es farà una lectura de "Les hores del port", de Xavier Mas, a càrrec de Salvador Mitjà.

Acte seguit Antoni Luis, president de l'Associació Sant Lluc per l'Art, pronunciarà la conferència "TENAS I EL MAR". Totes les activitats, així com l'exposició, tenen lloc a la Sala Cultural Ramon de Capmany (Podeu ampliar informació AQUÍ).


Recordem que amb l'Estudi Tenas de Canet ens uneix una entranyable relació d'amistat i cooperació. Ja el setembre de 2004 vam organitzar a la nostra Sala del Casal una exposició en homenatge a Josep Tenas, amb una selecció d'obres del període 1987-1995, comissariada per la seva vídua Lina Cuquetti i presentada per la directora del Museu de la Marina de Vilassar, Llum Torrents. El vestíbul i l'entrada de la Sala, adornades per a l'ocasió, presentaven aquest aspecte:



Posteriorment la relació s'ha anat mantenint amb diversos intercanvis de col·lectives, entre les que va figurar la primera organitzada per l'Associació als Joves seleccionats a la Col·lectiva Sant Lluc 2004 (Eduard Novellas, Ismael Cabezudo, Jesús Elvira, Lídia Tur i Marc Llacuna).

Ara el cercle es tanca i és a Canet on es torna a recordar Josep Tenas i el seu mar. Un magnífic regal de Reis!