dijous, 20 de desembre del 2012

SERGIO RUIZ: PUNT I SEGUIT

Ahir a la nit es va inaugurar al Col·legi d'Aparelladors l'exposició de fotografia PUNT I SEGUIT, del fotògraf mataroní Sergio Ruiz. A les set ja s'havia fet, a El Públic, el tradicional "Un cafè amb...", una xerrada-col·loqui entre el propi fotògraf i l'artista i comunicador Joan Poch.

 

Va presentar l'acte el periodista, company i amic Jordi Rovira, que va fer una extensa relació de les seves vivències personals amb en Jordi en el camp del reportatge periodístic, molt interessants tant pel contingut com per la passió amb la que les va explicar.


L'exposició va acollir una nombrosa assistència, majoritàriament integrada pels membres del col·lectiu de fotògrafs professionals formada recentment, i de la que en Sergio n'és un dels principals impulsors.


El títol de l'exposició és ben significatiu, tant de la intenció del reportatge sobre el món de la industria tèxtil a Mataró com de la seva pròpia feina com a reporter gràfic. I cal remarcar que és una exposició doble, ja que la del Col·legi d'Aparelladors es complementa amb la que es pot veure simultàniament a les parets de El Públic.