dissabte, 15 de juny del 2013

CURSOS D'ESTIU

Contràriament al que podria semblar, l'Albert Alís, i l'Alberto Romero/Ana García ni fan les classes junts ni es fan la competència. Es cert que els tres són uns dels artistes més reconeguts actualment a Mataró, i que comparteixen edifici, una antiga fàbrica adaptada del carrer Argüelles, encara que en pisos diferents. Però les propostes que fan per aquests cursos d'estiu ni solapen temàtiques ni intencions, ni tan sols públic potencial. Així, podreu triar tranquilament el curs que més us convingui sense haver de triar entre artistes: no hi ha competència deslleial.

ALBERT ALÍS
L'albert ens comunica el nou curs que prepara per aquest estiu, dedicat a captar i interpretar l'atmosfera ambiental. Les classes es faran tant a l'estudi, amb model, com a "plein air", i inclouen una visita guiada al MNAC.

Trobareu tota la informació necessària en aquesta adreça:

http://www.albertalis.com/catalan/cursos.htm



ALBERTO ROMERO/ANA GARCÍA
Han creat HORS COMMERCE, un espai de creació on pretenen que la creativitat s'expressi en diferents disciplines. Els cursos estan especialment dirigits a nens a partir de sis anys i inclouen classes de pintura, dibuix, modelatge i Stop Motion.



A més del cartell editat pels cursos d'estiu també trobareu tota la informació general necessària en aquesta adreça:

http://www.hors-commerce.blogspot.com.es/