dimarts, 11 de juny del 2013

LA BIENNAL ALS MITJANS

Fa uns dies, en aquest mateix Blog, publicàvem el programa que Pep Andreu va dirigir en la seva PANTALLA OBERTA, un programa íntegrament dedicat al PREMI DE PINTURA TORRES GARCÍA-CIUTAT DE MATARÓ 2013.

Un parell de díes després, a Mataró ràdio, el programa VIU LA VIDA també dedicava un ampli espai al Premi, amb entrevista en directe amb Martín Carral, el seu guanyador, que podeu escoltar AQUÍ si hi esteu interessats (minuts 38:54 fins al final).

I finalment avui s'acaba de publicar el programa ESPAI D'ART, dedicat íntegrament a la Biennal. En ell, en Pere Pascual, el seu director i presentador, canvia el format habitual d'entrevista a l'estudi per fer-les en directe, el dia de la inauguració, al premiat, als dos seleccionats mataronins, a un membre del Jurat i al president de l'Associació. Tot muntat amb imatges de la lectura del veredicte i proclamació del guanyador, d'aspectes generals de la sala d'exposicions i d'algunes de les obres penjades.



Des d'aquí volem agrair públicament a tots els mitjans de comunicació de Mataró la seva col·laboració i disposició per ajudar-nos a difondre el Premi, la seva il·lusió per fer-ho i els magnífcs resultats aconseguits. Moltes gràcies a tots!