diumenge, 30 de juny del 2013

JA FA UN MES DE LA BIENNAL


Avui fa un mes que es va inaugurar la Biennal, aquesta 5a edició del PREMI DE PINTURA TORRES GARCÍA-CIUTAT DE MATARÓ. Des d'aleshores molts han estat els programes de ràdio i de televisió que se n'han fet ressò, amb entrevistes al guanyador, a altres seleccionats o als organitzadors, a més de la premsa escrita, tan impresa com digital. A tots ells, moltes gràcies!

El mateix guanyador del Premi, en Martín Carral, s'ha encarregat de comunicar-ho a les galeries amb les que treballa habitualment, tant espanyoles com estrangeres, i també a altres mitjans de comunicació. I així el Premi, que a ell li ha servit evidentment de promoció personal, ens reverteix a nosaltres amb una promoció internacional que ens projecta a àmbits i cercles artístics als que difícilment hauríem tingut mai accés.

Veieu, com a mostra del què diem, aquestes tres informacions que ens fa arribar: la ressenya publicada en el diari Alerta de Santander, la que publica el diari  El Mundo de la seva Cantàbria natal, i la felicitació que li dedica la Galeria Quetzalli de Oaxaca (Mèxic), de la que n'és un dels artistes del seu fons, en el seu programa d'exposicions: