dissabte, 19 de desembre del 2015

MOLT BONES FESTES A TOTHOM!

La majoria de vosaltres ja haureu rebut la nostra felicitació de Nadal per correu postal. Però per a aquells lectors d'aquest Blog que no siguin socis o no estiguin a les nostres bases de dades, aquí teniu la Nadala Sant Lluc 2015:




Com cada any, utilitzem un original d'un company artista per fer aquesta felicitació amb un "plus" d'originalitat i qualitat artística. Aquest any l'hem encarregat a l'amic MARIANO CABELLOS.

La seva primera intenció va ser fer-les totes a mà, tal i com ens va presentar l'original: en forma de díptic, en cartolina verjurada i amb un paper tintat blau enganxat a sobre, amb unes petites incrustacions de pa d'or i una estrella troquelada que deixava veure el blanc del fons. L'efecte era realment impactant, tant per la qualitat dels suports com per la sensibilitat de la realització. 

El gran nombre d'exemplars que s'havien de fer va impedir, però, la seva realització manual, i s'ha hagut de recórrer a la tècnica, a escanejar l'original i fer una reproducció digital que, de totes maneres, ha permès conservar, sinó la calidesa dels paper originals, sí l'elegància, la fidelitat al color i la sensació de relleu.

Us desitgem a tots i a totes MOLT BONES FESTES DE NADAL!