dijous, 17 de desembre del 2015

REGALEU ART! TORNA EL 15 X 15Demà divendres, a les 19:30 h, s'inaugura a la nostra Sala Sant Lluc, al Casal de la Nova Aliança, l'habitual exposició COL·LECTIVA 15 X 15, que aquest any coincideix de ple amb les festes de Nadal.

Efectivament, s'inaugura el 18 de desembre i estarà oberta fins al 10 de gener. Constitueix doncs, a més d'una magnífica ocasió per veure l'obra actual d'una seixantena d'artistes companys de l'Associació, una oportunitat immillorable per trobar, a un preu molt assequible, una obra d'un pintor que ens agrada o l'obsequi que esperàveu per a un bon amic.
Un parfum o una ampolla de whisky fan il·lusió, però s'acaben aviat. Una obra d'art fa encara més il·lusió, és original i és per tota la vida. I el seu format el fa idoni per a qualsevol racó de la casa, i compatible amb la més variada decoració.

Per l'amic invisible, pel tió, per Nadal, per Reis, per desitjar un any nou amb una mica d'optimisme i originalitat, REGALEU ART. REGALEU-VOS ART! El millor obsequi per a aquestes Festes!