divendres, 28 de juliol del 2017

TORNA L'EXPOMERCAT D'ART AQUEST DISSABTE




NOTA DE PREMSA

Arriba el segon dissabte d'ExpoMercat d'Art de Mataró 2017, i en aquesta ocasió ens trobareu a la Plaça de Santa Maria (en lloc de la Plaça Xica que és el lloc habitual. Els següents ExpoMercat, el 26 d'agost i el 30 de setembre tornarem a la Plaça Xica, les Santes ens fan canviar d'ubicació).

Així donç dissabte 29 de juliol de 6 a 9 del vespre us esperem a la Plaça de Santa Maria, un grapat d'artistes: Pol Peiró Navarro, Enric Punsola, Miquel Ortega Rectoret, Glòria Badosa, Mònica Arnan, Lidia Tur Font, Belén Vilanova Bussino, Pol Codina Font, Carme Lopez, Maria Del Carme Vives, Maria Cor Fe, Delphine Chagot, Margarida Feixas, Josep M. Gomis i Joan Poch Català, per ensenyar-vos els nostres treballs i parlar amb vosaltres del que us vingui de gust.

Tindrem també un petit escenari i a partir de les 7 de la tarda ens acompanyarà l'editor i periodista Albert Calls, que ens presenta els seus darrers llibres i els seus autors que han publicat a Quorum Editorial: Emilia Illamola Ganduxe, escriptora, i Salvador Riera, poeta, són dos autors que tenen obra amb aquesta editorial i ens parlaran del seu treball i llegiran uns fragments dels seus llibres.

A les 8 donem pas a la música amb una petita actuació en format acústic del duo "Joan Barranca & Blai Maso", que ens interpretaran algunes de les seves composicions.

No us ho perdeu, veniu a passar una bona estona entre amics, disfrutant de l'art i la cultura en un espai únic i acollidor. Us esperem !!!!

Salutacions cordials !!!

Joan Poch (629973847)