diumenge, 30 de juliol del 2017

TANQUEM PER VACANCES



Amb la clausura de la Biennal, el diumenge passat, va concloure en gran part la temporada artística 2016-2017 de l'Associació.

Dèiem que l'apagada de llums de les sales de l'Ateneu equivalia a la darrera dormida dels gegants per Santes i avui, amb tota l'exposició desmuntada, les parets buides i les obres embalades a l'espera de la seva devolució, sembla que ja s'hagi acabat la feina de la temporada.





A les Santes, però, hi ha encara un "no n'hi ha prou", un no resignar-se a què tot s'hagi acabat i a voler allargar els darrers moments en un nostàlgic comiat de la festa. Quelcom semblant ens passa a nosaltres, que hem vist com s'acabava també aquesta setmana l'exposició a Aparelladors, però que encara seguim vius, malgrat la calor, al Casal de l'Aliança, on continua fins diumenge vinent l'exposició "Natura i Aigua" d'Antoni Calafell.

Aquest Blog, no obstant, tanca per vacances durant el mes d'agost. Esperem retornar a començaments de setembre amb les piles carregades i les energies renovades per atacar ja immediatament l'altre gran repte de la Col·lectiva.

Recordeu que si us hi voleu presentar heu de portar la vostra obra el dilluns 4 o el dimarts 5 de setembre, a l'Ateneu (entrada per Bonaire 3), de 18:00 a 20:15 h. I cal que portar la butlleta d'inscripció ja degudament emplenada des de casa per evitar cues i embussos innecesaris. Si no la teniu us la podeu descarregar des de la plana web, igual que les Bases.

I un consell: estigueu atents a les mides, ja que no podrem acceptar la vostra obra si no s'adequa al format establert.

ATENCIÓ: La inauguració és el dimecres dia 20 de setembre, en lloc del 21 com s'havia anunciat!

Molt bones vacances a tothom, i fins al setembre!