dijous, 9 de desembre del 2010

RECORDATORIS

DIVENDRES 10 DESEMBRE

Inauguració de l'exposició L'ART EN EL PESSEBRE MATARONÍ, a can Palauet, a les 18:30h: una visió d'aquesta tradició nadalenca catalana a través dels ulls d'una quarantena d'artistes mataronins, amb motiu de la 41ª Trobada de pessebristes que aquest any se celebra a Mataró.



DISSABTE 11 DESEMBRE, MATÍ

A les 13:00h, a l'Espai f del Foment, al carrer Nou, 11, s'inaugura l'exposició GRAVADORS I GRAVEURS, una mostra conjunta dels alumnes del Taller de Gravat de Mataró i els del Centre de Gravure de Céret. Aquesta mostra ja s'ha exposat en aquesta localitat francesa, i ara toca el torn a Mataró.


La part mataronina de l'exposició col·lectiva, la dels alumnes del Taller de Gravat del curs 2009-2010, ha estat comissariada per Jordi Rosés i Pilar Lloret, i la participació dels gravadors de la Catalunya Nord s'ha fet a través de la Biblioteca de Céret.

Els participants de casa nostra són: Esther Aliu, Montserrat Badia, Dolors Blesa, Montserrat Brullet, Núria Calsapeu, Anna Carbonell, Cristina Casanova, Eduard Huertos, Núria Hurtado, Cristina Julián, Daniel Llin, Ramon Llinés, Margarida March, Mercè Montserrat, Jordi Oltra, Teresa Pera, Montse Pons, Sergi Rabassa, Chus Sánchez, Jorge Sarraute i Raymond Zorrilla, un bon grapat dels quals són també companys de l'Associació.


DISSABTE 11 DESEMBRE, TARDA

Inauguració de la doble Mostra Col·lectiva MINI ART, que des de fa un temps organitzem pels voltants de Nadal. Aquest any l'hem desdoblat en dues exposicions: al Casal, la de Pintura, i a la Presó la de dibuix i gravat.




La inauguració es farà a les 19:30h al Casal, i acte seguit, a les 20:00h , ens traslladarem a la Presó per donar per obertes les dues mostres.


És una magnífica ocasió per fer unes compres de Nadal diferents, a preus assequibles i satisfacció garantida, ja que ens resulta inconcebible que un regal artístic pugui decebre ningú. És la millor manera d'obsequiar els amants de l'art, i d'iniciar en aquest món als qui encara no el frueixen.