dimarts, 28 de gener del 2014

CONFERÈNCIA A CA L'ARENAS

Aquest dijous 30 de gener de 2014, a dos quarts de vuit del vespre, l'ASSOCIACIÓ AMICS DE CA L’ARENAS organitza una nova xerrada a la seva seu, Ca l'Arenas, al carrer Argentona, 64.






EL DISSENY D’EXPOSICIONS A CA L’ARENAS

El dijous 30 de gener Jordi Cuyàs, llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i Professor de disseny i mitjans audiovisuals a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona, ens parlarà sobre què és el disseny en els espais expositius i molt concretament els que ha realitzat a Ca l’Arenas; “Senyors i Senyores, mirades contra el temps” (2006), “ART I GUERRA destrucció, espoli i salvaguarda del patrimoni durant la guerra civil; l’exemple de Mataró” (2009), i l’actual, “Art a Mataró 1942-1958, els anys de la represa”.

L’adequació, el recorregut, la gamma cromàtica, lectures tipogràfiques i grafismes, són reptes que el dissenyador ha de resoldre d’acord amb la temàtica i la projecció que es vol donar. El disseny d’exposicions és un treball global on intervé el disseny gràfic, el disseny d’espai, la fotografia i el video. A més d’un treball corporatiu conjuntament amb els comissaris i el personal tècnic, a fi de crear el clímax adient a cada muntatge.

Jordi Cuyàs ens parlarà de la complexitat i preparació que es requereix per aconseguir un bon resultat final. La metodologia, planificació i desenvolupament ajustat a l’estructura de cada exposició.